Dela på Facebook

Skiftesvägen 4

Kallinge, Ronneby 1 600 000 kr

Välkommen till Skiftesvägen 4!

Nu finns tillfälle att förvärva en gedigen familjevilla i Kallinge, belägen på hörntomt i ett lugnt område med bekvämt med gångavstånd till centrum. Här erbjuds ett välplanerat entréplan på 110 m² bestående av hall, kök, vardagsrum, badrum, gästtoalett och fyra sovrum. Dessutom finns här ytterligare 110 m² i källarplan med allrum och öppen spis, gästrum, tvättstuga, bastu med dusch, hobbyrum och förvaringsutrymmen. Bergvärme från 2006. Ansluten till fiber.

Trevlig hörntomt med lekstuga,redskapsbod och cykelskjul på en lättskött trädgård med plats för lek och avkoppling. Med uteplatser på olika sidor av huset är valet fritt om man föredrar sol eller söker en plats för avkoppling i skuggan. Det finns även en härlig inglasad att samlas vid - ett uterum som förlänger sommarsäsongen!

Fastigheten är förbesiktigad, protokoll finns under dokument. Säljaren kommer teckna en Dolda felförsäkring vid överlåtelsen.

Välkommen att kontakta oss vid frågor och tidsbokning för visning!

Information

Typ Friliggande villa
Fastighet Kalleberga 4:109
Boarea 110 kvm
Biarea 110 kvm
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 898 kvm
Pris 1 600 000 kr
Byggnadsår 1970

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 110 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

HALL: Välkomnande rymlig hall med plats för avhängning på höger sida och gästtoalett till vänster. Här finns 3 garderober med överskåp. Tapetserade väggar, laminatgolv. Träpanel i tak.

GÄSTTOALETT: Renoverat 2013, helkaklat med golvvärme. Utrustat med WC-stol, handfat och spegel samt fönster för vädring/ljusinsläpp. Vit träpanel i tak.

KÖK: Trivsamt kök med och utgång till inglasad altan. Matplats för 6 personer. Köksluckor i trä med förvaring i över- och underskåp, kyl, frys, spis, diskmaskin, laminatbänkskiva, dubbelho med kakel över som stänkskydd. Fönster mot uteplats på baksidan av huset. Tapetserade väggar, plastmatta på golv och vit takpanel.

VARDAGSRUM: Ljust rum med stort fönsterparti mot framsidan. Plats för TV-möblemang. tapetserade väggar, laminatgolv, träpanel i tak.

SOVRUM 1: Har avdelats till ett rum och tidigare varit en del av vardagsrummet. Tapetserade/målade väggar. Fönster mot trädgård på baksidan. Laminatgolv.

SOVRUM 2: Här finns två garderober och plats för dubbelsäng. Fönster mot baksidan. Målade väggar plastmatta på golv, vita takskivor.

SOVRUM 3: Husets största sovrum. Här finns 3 garderober med överskåp. Tapetserade väggar, laminatgolv, träpanel i tak.

SOVRUM 4: Rum med fönster mot framsidan och 2 garderober med överskåp. Målade väggar, plastmatta på golv, träpanel i tak.

BADRUM: Helkaklat badrum från 2013 med golvvärme. Utrustat med WC-stol, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med vikväggar samt 2 fönster för vädring/ljusinsläpp.

KÄLLARE: Rymlig källare under hela huset. Inredd med allrum, gästrum, bastu med duschutrymme, tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare/tvättho, hobbyrum samt flera förvaringsutrymmen.

Rum

HALL

Välkomnande rymlig hall med plats för avhängning på höger sida och gästtoalett till vänster. Här finns 3 garderober med överskåp. Tapetserade väggar, laminatgolv. Träpanel i tak.

GÄSTTOALETT

Renoverat 2013, helkaklat med golvvärme. Utrustat med WC-stol, handfat och spegel samt fönster för vädring/ljusinsläpp. Vit träpanel i tak.

KÖK

Trivsamt kök med och utgång till inglasad altan. Matplats för 6 personer. Köksluckor i trä med förvaring i över- och underskåp, kyl, frys, spis, diskmaskin, laminatbänkskiva, dubbelho med kakel över som stänkskydd. Fönster mot uteplats på baksidan av huset. Tapetserade väggar, plastmatta på golv och vit takpanel.

VARDAGSRUM

Ljust rum med stort fönsterparti mot framsidan. Plats för TV-möblemang. tapetserade väggar, laminatgolv, träpanel i tak.

SOVRUM 1

Har avdelats till ett rum och tidigare varit en del av vardagsrummet. Tapetserade/målade väggar. Fönster mot trädgård på baksidan. Laminatgolv.

SOVRUM 2

Här finns två garderober och plats för dubbelsäng. Fönster mot baksidan. Målade väggar plastmatta på golv, vita takskivor.

SOVRUM 3

Husets största sovrum. Här finns 3 garderober med överskåp. Tapetserade väggar, laminatgolv, träpanel i tak.

SOVRUM 4

Rum med fönster mot framsidan och 2 garderober med överskåp. Målade väggar, plastmatta på golv, träpanel i tak.

BADRUM

Helkaklat badrum från 2013 med golvvärme. Utrustat med WC-stol, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med vikväggar samt 2 fönster för vädring/ljusinsläpp.

KÄLLARE

Rymlig källare under hela huset. Inredd med allrum, gästrum, bastu med duschutrymme, tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare/tvättho, hobbyrum samt flera förvaringsutrymmen.

Byggnad

Typ av byggnad 1 - plan med källare
Boarea 110 kvm
Biarea 110 kvm
Byggnadsår 1970
Vatten & avlopp Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Stomme Trä, murverk
Fasad Kalksandstensfasad och träpanel
Fönster Isolerfönster, 2-glas kopplade
Bjälklag Trä, murverk
Tak Betongpannor, papp
Grundläggning Källare med betongplatta
Uppvärmning Bergvärmepump
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Vidbyggt garage
Renoveringar Ny cirkulationspump värmepanna 2022 Nytt trädäck framsida och staket
Badrum och toalett 2013
Fönsterbyte entréplan 2010
Bergvärme 2006
Tak- och gavelbyte 2004
Kök 2000 (kyl 2009, frys 2009, diskmaskin 2013, spis 2015)

Energideklaration

EnergiklassC
Datum 2018-10-05
Energikonsumtion 49 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 1 600 000 kr
Taxeringsvärde 969 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 798 000 kr
Värdeår 1970
Summa inteckningar 1 426 000 kr
Fastighetsskatt 7 268 kr
Elförbrukning 12261 kWh/år
Driftkostnad 35 764 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 6 983 kr
 • Försäkring: 4 195 kr
 • Renhållning: 3 176 kr
 • Hushållsström: 20 110 kr
 • Sotning: 1 000 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 300 kr

Driftskostnaderna är baserade på säljarens uppgifter, och bör endast ses som en uppskattning. Samfällighetsavgift: åbevattning.


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 171 000 kr
 • Småhusbyggnad: 798 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 898 kvm
  Övrigt Hörntomt med lättskött plan trädgård
  Uteplats Inglasad altan samt trädäck på fram- och baksidan av huset.
  Parkering Plats för parkering i garage samt uppfart

  Närområde

  Närservice I Kallinge finns bl a skolor, mataffär, gym, restauranger, vårdcentral, tandläkare, byggvaruhus, busshållsplatser, flygplats samt Viggens expansiva Handelsområde med flertal butiker.
  Kommunikation Ronneby 5 km, Karlskrona 30 km

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Byggnadsplan

  Övrigt

  Bredband Fiber installerat

  Dokument

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta