Dela på Facebook

Getavägen 32

Trensum, Karlshamn 1 795 000 kr

Välskött familjevilla med bra läge i Åryd!

Välkommen till denna trevliga tegelvilla, belägen vid återvändsgata i ett lugnt område angränsande till skog och natur. Ett bekvämt boende med allt i ett plan, bestående av 148 m² boyta och 49 m² biarea. Huset med upp till 4 sovrum, passar utmärkt för den växande familjen. Renovering har till stora delar skett senaste åren med smakfull interiör och påkostade genomtänkta val. Välplanerad öppen planlösning med rymliga umgängesytor i kök, matavdelning samt vardagsrum med en stämningsfull kamin att samlas kring. Sovrummen är placerade i den mer privata delen intill badrum och tvättstuga. Gott om förvaringsmöjligheter och förrådsutrymmen. Nuvarande ägare har installerat luft/luftvärmepump och täljstenskamin samt bytt fönster för att få lägre energikostnader.

Här finns också ett vidbyggt garage, samt ett vedskjul i anslutning till trädäcket. Trevlig tomt med köksträdgård, flaggstång, äppelträd, magnolia och plats för lek och avkoppling på trädgårdens baksida, som under lövningsperioden är inbäddad av grönskande insynskydd.

Här finns många "plus" att checka av på listan! Läget är perfekt för barnfamiljer som vill bo ett stenkast från lekplatsen och kunna ta skogsstigen som genväg till förskolan bara några minuters promenad bort. Ytterligare fördelar är närheten till havet och bilavstånd till Kreativum för nyfikna små äventyrare. Sist men inte minst, en extra bonus: Eriksberg, Nordens största safariepark, bjuder generöst på säsongskort till fastighetsägare med postnummer 374 96! Här finns mycket spännande att upptäcka!

Fastigheten är förbesiktigad, protokoll finns under dokument. Säljaren kommer teckna en Dolda fel-försäkring vid överlåtelsen.

Hjärligt välkomna att kontakta mäklaren vid frågor och tidsbokning för visning!

Information

Typ Friliggande villa
Fastighet Märserum 1:70
Boarea 148 kvm
Biarea 49 kvm
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 1291 kvm
Pris 1 795 000 kr
Byggnadsår 1977

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 148 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

HALL: Välkomnande möblerbar entréhall med dubbeldörrar. Generöst utrymme med gott om plats för t ex barnvagn. Plats för avhängning av ytterkläder, samt en garderob. I hallen sitter luftvärmepumpens innedel. Målade väggar, plastmatta på golv, vitlaserad takpanel.

ARBETSRUM/SOVRUM 1: Träpanel i tak, målade väggar, laminatgolv.

KÖK: Fullutrustat modernt kök från Kvik, med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vita köksluckor med förvaring i över- och underskåp, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, spishäll, ugn, bänkskiva av kompaktlaminat, kakel som stänkskydd över arbetsytor. Vitmålad takpanel, tapet på vägg, laminatgolv. Här finns utrymme för att installera en köksö ifall man önskar.

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum med öppen anslutning till matdel och utgång till uteplats på husets baksida. Nyinstallerad täljstenskamin som sprider värme och hemtrevnad. Trägolv, målade väggar, vitmålad träpanel i tak.

GÄSTTOALETT: Renoverat 2022, hantverkare har utfört el- och VVS-arbete. WC-stol och handfat från 2019. Tapetserade väggar, laminatgolv. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

BADRUM: Helkaklat badrum med elektrisk golvvärme. Utrustat med handfat, spegelskåp, högskåp, WC-stol, frånluftsfläkt, rymligt badkar samt dusch med vikdörrar. Tak med vitmålad träpanel och spotlights.

SOVRUM 2: Dubbla fönster mot trädgård på baksidan. Två garderober. Fondtapet/målade väggar. Vitmålad träpanel i tak, laminatgolv.

SOVRUM 3: Målad vägg. Ljusinsläpp från dubbla fönster. Träpanel i tak. Laminatgolv.

SOVRUM 4: Plats för dubbelsäng, gott om förvaring i garderober med full takhöjd. Altandörr till trädäck på baksidan av huset. Vitmålad takpanel, målade väggar, laminatgolv.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA: Separat ingång, till fördel då man klampar in med smutsiga skor och smidigt vill hänga av sig blöta ytterkläder. Ny el. Ytskikt i original, tapet på vägg, plastmatta på golv. Tvättavdelning med tvättho, tvättmaskin (ej den på bild). Torktumlaren ingår ej. Klädkammare.

FÖRRÅD: Målad vägg, betonggolv. Utgång till baksida.

DUSCHUTRYMME/BASTUMÖJLIGHET: Dusch intill utrymme förberett för att inreda som bastu (används som förråd). Ny blandare. Träpanel i tak. Plastmatta.

Rum

HALL

Välkomnande möblerbar entréhall med dubbeldörrar. Generöst utrymme med gott om plats för t ex barnvagn. Plats för avhängning av ytterkläder, samt en garderob. I hallen sitter luftvärmepumpens innedel. Målade väggar, plastmatta på golv, vitlaserad takpanel.

ARBETSRUM/SOVRUM 1

Träpanel i tak, målade väggar, laminatgolv.

KÖK

Fullutrustat modernt kök från Kvik, med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vita köksluckor med förvaring i över- och underskåp, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, spishäll, ugn, bänkskiva av kompaktlaminat, kakel som stänkskydd över arbetsytor. Vitmålad takpanel, tapet på vägg, laminatgolv. Här finns utrymme för att installera en köksö ifall man önskar.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med öppen anslutning till matdel och utgång till uteplats på husets baksida. Nyinstallerad täljstenskamin som sprider värme och hemtrevnad. Trägolv, målade väggar, vitmålad träpanel i tak.

GÄSTTOALETT

Renoverat 2022, hantverkare har utfört el- och VVS-arbete. WC-stol och handfat från 2019. Tapetserade väggar, laminatgolv. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

BADRUM

Helkaklat badrum med elektrisk golvvärme. Utrustat med handfat, spegelskåp, högskåp, WC-stol, frånluftsfläkt, rymligt badkar samt dusch med vikdörrar. Tak med vitmålad träpanel och spotlights.

SOVRUM 2

Dubbla fönster mot trädgård på baksidan. Två garderober. Fondtapet/målade väggar. Vitmålad träpanel i tak, laminatgolv.

SOVRUM 3

Målad vägg. Ljusinsläpp från dubbla fönster. Träpanel i tak. Laminatgolv.

SOVRUM 4

Plats för dubbelsäng, gott om förvaring i garderober med full takhöjd. Altandörr till trädäck på baksidan av huset. Vitmålad takpanel, målade väggar, laminatgolv.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA

Separat ingång, till fördel då man klampar in med smutsiga skor och smidigt vill hänga av sig blöta ytterkläder. Ny el. Ytskikt i original, tapet på vägg, plastmatta på golv. Tvättavdelning med tvättho, tvättmaskin (ej den på bild). Torktumlaren ingår ej. Klädkammare.

FÖRRÅD

Målad vägg, betonggolv. Utgång till baksida.

DUSCHUTRYMME/BASTUMÖJLIGHET

Dusch intill utrymme förberett för att inreda som bastu (används som förråd). Ny blandare. Träpanel i tak. Plastmatta.

Byggnad

Typ av byggnad 1 - plan
Boarea 148 kvm
Biarea 49 kvm
Byggnadsår 1977
Vatten & avlopp Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Stomme Trä
Fasad Tegel samt träpanel
Fönster Isolerglasfönster
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Tak Betongpannor/takpapp
Grundläggning Platta på mark/Krypgrund
Uppvärmning Luft/luftvärmepump, kamin, direktverkande el.
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden Radon: Långtidsmätning enl SSM gjord 1991-06-12 med ett årsmedelvärde på 50 bq/m³. Gränsvärdet ligger på 200 bq/m³.
Övriga byggnader Garage, vedskjul.
Renoveringar Badrum 2019/2020
Kök 2019/2020
Gästtoalett 2022
Trädäck m skjul 2021
Ytskikt och golv 2019-2021
Kamin 2019/2020
Luft/luftvärmepump 2019/2020
Takfläkt ute ventilation 2019/2020
Ny el+central+petskyddade uttag, allt jordat 2019/2020
Stenlagt framsida 2022
Elelement delvis nya 2021
Ny panel på garage 2012
Ny papp garagetak 2007

Energideklaration

EnergiklassE
Datum 2018-07-10
Energikonsumtion 70 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 1 795 000 kr
Taxeringsvärde 1 019 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 877 000 kr
Värdeår 1977
Summa inteckningar 1 287 500 kr
Fastighetsskatt 7 642 kr
Elförbrukning 16000 kWh/år
Driftkostnad 45 734 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 7 700 kr
 • Försäkring: 6 434 kr
 • Renhållning: 3 420 kr
 • Hushållsström: 27 730 kr
 • Sotning: 450 kr

Driftskostnaderna är baserade på säljarens uppgifter, och bör endast ses som en uppskattning. Summan för elkostnad inkluderar både uppvärmning och hushållsel och är exklusive elstöd.


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 142 000 kr
 • Småhusbyggnad: 877 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1291 kvm
  Övrigt Trädgård med uteplats, köksträdgård, litet växthus. Angränsande till skogsområde
  Uteplats Stort altandäck på baksidan av huset (ca 30 kvm)
  Parkering Plats för parkering vid uppfart och garage.

  Närområde

  Allmänt Åryd är en liten by med trevlig gemenskap.
  Närservice 6 km till Hällaryds mataffär. 12 km till närmsta staden Karlshamn med serviceutbud och bekvämligheter. 21 km till Ronneby, där flygplats finns.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Stadsplan

  Övrigt

  Bredband Fiber finns i området. Ej ansluten, kan beställas hos Karlshamns Energi (fr. 21900kr.)

  Dokument

  Bilder

  Välkommen till Getavägen 32 Framsida med garage Lugnt beläget vid återvändsgata Trädgård som gränsar till skogsområde Välkommen in! Hall Hall Gästtoalett Badrum Badrum Arbetsrum/sovrum 1 Sovrum 2 Sovrum 3 Sovrum 4 Kök Kök Kök Matplats Vardagsrum och matplats Vardagsrum Vardagsrum med täljstenskamin Vardagsrum Groventré/tvättstuga Insynsskyddad trädgård för lek och avkoppling Plan gräsmatta på baksida av huset Köksträdgård i anslutning till utgång fr köket Fastighetskarta Karta

  Karta