Dela på Facebook

Brändaskärsvägen 4

Torhamn, Karlskrona 890 000 kr eller högstbjudande

Ljudet av kluckande vågor och doften av tång!

Kan det finnas något bättre än att gå till sängs, eller för den delen, vakna upp, till doften av hav och ljudet av vågskvalp precis invid knuten? Förmodligen inte. Vill man forska vidare och söka svaret på denna fråga, finns det nu ett perfekt tillfälle, då man kan förvärva en pittoresk sjöbod, vid Sandhamn Marine i Blekinge. Sjöboden är godkänd för tillfällig övernattning, men inte permanentboende. Det finns möjlighet att köpa den bekvämt inredd, så att man från dag ett kan njuta och fokusera på att ta in all den positiva energin havet erbjuder. Den nytankade energin kan man förslagsvis lägga på fiske, bad, båtliv eller varför inte en vandring i naturreservatet vid Torhamns udde. Har man egen båt, förtöjer man den i direkt anslutning till Sjöboden. Sandhamn Marine har i egen regi, massor att erbjuda, tex guidade fisketurer, båtuthyrning mm. Vill man hyra ut sjöboden kan man göra det på egen hand, eller teckna ett avtal och ingå i Sandhamn Marines uthyrning. Det finns fina möjligheter att dra in en slant för att täcka en del av kostnaderna till ert nya drömboende.

Då man måste uppleva denna unika möjlighet på plats, ordnar vi gärna med en privat visning när det passar. I coronatider tänker vi på hälsan först och främst, därför erbjuds privata visningar, vid öppna visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd!

Om ni vill veta mer om Sandhamn Marin, klicka gärna på länken.Information

Typ: Fritidshus
Fastighetsbeteckning: Arrendetomt på Sandhamn 13:4
Boarea: 18.4 kvm
Rum: 1
Pris: 890 000 kr eller högstbjudande
Byggnadsår: 2012/2013/2018

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 18.4 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Stugan är avsedda för 3- 5 personer och utrustad med trinett med spis, kylskåp och diskho. Dusch och toalett finns i stugan, tvättmaskin finns i intilliggande servicebyggnad. Sängplatserna fördelas på tre resårsängar på övervåningen samt en bäddsoffa och en extrasäng vid behov, på bottenvåningen. Denna möblering kan man köpa till.

Byggnad

Typ av byggnad: Sjöbod, 1 - plan + loft
Boarea: 18.4 kvm
Byggnadsår: 2012/2013/2018
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och kommunalt avlopp.
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Grundläggning: Plintar
Uppvärmning: Direktverkande el
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Det är sjöbod nr 13 på tomtkartan som är till salu.
Renoveringar:

Energideklaration

Utförd: Behövs ej

Ekonomi

Pris: 890 000 kr eller högstbjudande
Typkod: 411, Industrienhet, tomtmark

I arrendeavgiften som är på 8000 kr/år ingår ett lättare underhåll av sjöboden. Upplåtaren ombesörjer målning (slamfärg) av sjöbodarna vart 3:e år och oljning av tralldäck och brygga vart 5:e år.

Tomt

Uteplats: Uteplats och bryggplats vid sjöboden.
Parkering: Det finns gratis parkering i hamnområdet
Parkering: Parkering ingår på området.

Närområde

Allmänt: Torhamn är en fantastiskt plats, som ligger längst ut i det sydöstligaste hörnet av Blekinge och också vårt land. Här finns bekvämligheter som mataffär, skola F-6 och restaurang. Den huvudsakliga attraktionen är naturen. Området är känt för bra fiske och en av sveriges bästa destinationer för fågelskådning. Torhamns udde består av öppna odlingslandskap rika på fornminnen. Naturreservatet på ca 500 hektar är perfekt för vandring och utflykt. Området är ett välkänt bra vatten för gäddfiske året om. Här finns också bra havsöringsfiske och abborfiske. Lax finns det också gott om mellan Utklippan och Hasslö.

Parkering: Det finns gratis parkering i hamnområdet

Servitut, planbestämmelser m.m.

Servitut:
Planbestämmelser: Byggnadsplan
Rättigheter last:

Övrigt

Vägbeskrivning

Från E22 mellan Karlskrona och Kalmar. I Jämjö, sväng mot Torhamn. Följ vägen till Torhamn, ca 12 km. Vid Torhamns kyrka, sväng vänster mot Kristianopel. Följ vägen ca 1 km. Sväng höger mot Hamn och följ vägen, ca 300 m, till Sandhamns hamn

Dokument

Bilder

Karta