Dela på Facebook

Knut Hahnsgatan 7C

Ronneby 350 000 kr

Mysig 1:a på 43 m² på Knut Hahnsgatan!

Högst upp i denna trappuppgång har vi denna ljusa och trevliga enrummare med sovalkov, praktiskt kök, badrum och fransk balkong mot söder. Det erbjuds också goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och garderob med tillgång till ett finurligt förvaringsutrymme på kattvinden. Dessutom har man tillgång till både vinds- och källarförråd. Här kan man bo med låg månadskostnad i en stabil förening centralt i Ronneby. Man har nära till allt, såsom matbutiker, kommunikationer och all service som erbjuds kring Ronneby stadskärna. Tar man en fem minuters promenad kommer man till vackra Ronneby Brunnspark och allt parken har att erbjuda. Vill man inte gå så långt, har föreningen en fin gemensam uteplats på området. Detta kan vara perfekt för förstagångsköparen eller någon som behöver ett mysigt krypin i Ronneby.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning!Information

Typ: Bostadsrättslägenhet
Boarea: 43 kvm
Rum: 1
Pris: 350 000 kr
Avgift: 2599 kr/mån
Byggnadsår: 1953

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 43 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Hiss: Nej

Bra och trevlig planlösning, de 43 kvm är välutnyttjade, vilket ger en känsla av att man befinner sig i en rymlig etta. Fönster mot syd ger ett behagligt ljus. Ytskiktet är välhållet, men går att uppdatera för att forma sitt boende som man vill och drömt om.

HALL
Välkommen in i hallen. Här finns plats för ytterplagg och skor direkt på höger sida. Till höger har vi också en väl tilltagen walk in closet. Tittar vi rakt fram ser vi ljuset genom köksfönstret och köket. Till vänster har vi badrum och städgarderob. Innaför städgarderoben finns ett utymme på kattvinden som med fördel kan användas för förvaring, om man lyckas ta sig in.

BADRUM
Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, tvättställ, dusch och handdukstork.

KÖK
Praktiskt kök med matplats för 4-5 personer. Köket är utrustat med kyl, mindre frys, ugn med spisplattor och spisfläkt. Arbetsytor består av rostfri diskbänk med dubbelho och bänkskiva av trä. Över arbetsyta kakel. Laminat på golv och målad tapet på vägg.

RUM
Från hallen når vi rummet till höger. Rummet upplevs rymligt med sovalkov. Fönster och fransk balkong mot södergaveln ger behagligt ljus. Möjligt att skärma av sovalkov. På väggarna sitter målad tapet och på golvet laminat med behov av renovering.

Byggnad

Boarea: 43 kvm
Byggnadsår: 1953

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Utförd
Datum: 2020-12-16
Primärenergital: 126

Ekonomi

Pris: 350 000 kr
Avgift: 2599 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 150 kr
  • Hushållsström: 150 kr

Internet, TV och bredbandstelefoni ingår i hyran. Det gör också värme och vatten. Driftkostnaden är baserad på säljarens uppgifter och bör endast ses som en uppskattning.

Inre reparationsfond: 5 113 kr
Andel i förening: 0,0095%

Förening

Föreningsnamn: Brf Knut Hahn
Organisationsform: Bostadsrättsförening
Organisationsnummer: 735600-0864
Gatuadress: Knut Hahnsgatan 3 C
Postnummer: 372 35
Ort: RONNEBY
Äkta/oäkta förening: Äkta
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Orienteraren 1, Simmaren 1 och Bollspelaren 12 i Ronneby kommun med därpå uppförda 3 st byggnader med 89 lägenheter och 4 st lokaler. Byggnaderna är uppförda 1953-1955. Fastighetens adress är Knut hahnsgatan 3, 5 och 7 i Ronneby
Äger föreningen marken: Ja
Antal lägenheter: 89
Antal lokaler: 4
Parkering: Föreningen har tillgång till garage (23 st) och parkeringsplatser(30 st). Kösystem för att få tillgång till dessa.
Tv och bredband: Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia. Internet, TV och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift: 1200
Överlåtelseavgift betalas av: Köpare
Gårdsplats: Gemensam uteplats finns vid hus nr 7.

Övrigt

TV: Basutbud ingår i hyran via Telia
Bredband: Bredband via Telia ingår i hyran

Dokument

Bilder

Förråd vindsvåning Tvättstuga

Karta