Dela på Facebook

Strandudden 2

Strandudden, Gnosjö 4 990 000 kr

Vem har inte längtat efter ett boende som frigör tid? Tänk att ha alla bekvämligheter inom räckhåll samtidigt som du är ett stenkast från sjö, skog, en av Sveriges bästa golfbanor och Isabergsområdets alla aktiviteter. Utsikten över Vikaresjön mot Isaberg är storslagen och närheten till naturen erbjuder oslagbara möjligheter till upplevelser och rekreation.

I höst planeras byggstart av nio enplans ägarlägenheter på Strandudden med planerad inflyttning hösten 2022. Lägenheterna är på 150 alt. 170 m² och består av 4-5 rum. Nybyggnationen erbjuder hög standard och kvalité såsom ismaskin, vinkyl, två badrum, varav ett med ångbad och självklart walk-in-closet. Varje lägenhet har en egen trädgård och balkong eller terrass med sjöutsikt där du kan njuta av solnedgången. För att förenkla vardagen finns carport för två bilar och eget förråd precis vid din ytterdörr. Som ägare av en lägenhet har du dessutom access till en gemensam relaxavdelning med bastu och bubbelpool. Strandudden byggs som en hållbar community med möjlighet till extra värdeskapande genom delningsekonomi. Här finns badstränder, strandpromenad, båtpool, bilpool, lekplats, multiarena, boulebana och helikopterplatta som de boende har tillgång till för umgänge och social samvaro. Underhåll såsom gräsklippning och snöskottning sköts av vaktmästare. Smart city-konceptet gör att Strandudden ligger i framkant av den digitala utveckling som sker. Den höga teknologiska nivån och snabbt internet möjliggör tidsbesparingar och förenklingar i vardagen som t.ex att jobba hemifrån.

Besök Strandudden för att med hjälp av Virtual Reality (VR-teknik) redan idag uppleva lägenheterna och deras planlösningar. VR-tekniken gör att du kan utforska lägenheterna och bilda dig en egen uppfattning om hur ditt framtida boende kan uppfylla dina önskemål. Ett smart - unikt - tryggt boende för alla åldrar!

Låt dig inspireras och informeras på www.strandudden.com Välkomna!

Kontakta ansvarige mäklare för privat visning.

Information

Typ Ägarlägenhet
Boarea 170 kvm
Rum 5
Pris 4 990 000 kr
Byggnadsår 2021

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 170 kvm.
Hiss Okänt

Byggnad

Boarea 170 kvm
Byggnadsår 2021
Uppvärmning Luft/vattenvärmepump samt golvvärme
Övrigt om byggnaden Ventilation; FTX med värmeåtervinning.
Total tomtyta: 548 m². Trädgård 162 m². Förråd 15 m².

Pris/m²: 23 500 SEK. Tomtvärde: 995 000 SEK.

Ekonomi

Pris 4 990 000 kr
Driftkostnad 23 900 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 11 000 kr
  • Vatten/avlopp: 3 000 kr
  • Försäkring: 3 900 kr
  • Renhållning: 2 000 kr
  • Hushållsström: 4 000 kr

Driftkostnad är beräknade på 4 personer i hushållet. Kommunalt vatten och avlopp.

Uteplats

Parkering Carport 78 m² och uppfart 123 m².

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter last Last, Avtalsservitut: Buller Last, Avtalsservitut: Utsläpp Av Lösningsmedel Last, Avtalsservitut: Buller. Gemensamhetsanläggningar: Andel i samfällighet/GA: GNOSJÖ STRANDUDDEN S:1 GNOSJÖ STRANDUDDEN GA:1

Dokument

Video

Strandudden Gated Community
Strandudden Gated Community Overview
Strandudden Gated Community Naromrade
Strandudden sunrise
Strandudden 170 m², virtual display
Strandudden 150 m², virtual display

Bilder

Storage 1 walkincloset-watermarked 5 room masterplan watermarked strandudden 1 strandudden 2

Karta